Το voucher επιδότησης των 200 ευρώ για λάπτοπ, τάμπλετ και υπολογιστή - Η διαδικασία απόκτησης του voucher.

 

Με τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενες ημέρες θα ξεκλειδώσει η χρηματοδότηση και η προκήρυξη του προγράμματος που θα δίνει voucher και επιδότηση ύψους 200 ευρώ για αγορά λάπτοπ, τάμπλετ και υπολογιστή.

Τα κριτήρια που θα προβλέπονται και με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, δικαιούχοι του voucher των 200 ευρώ θα είναι όλες οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, δηλαδή όλες οι οικογένειες που είναι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία. Το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα ορίζεται με βάση το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Παραδείγματα δικαιούχων Οικογένεια με 2 γονείς και 1 παιδί και με ετήσιο εισόδημα 10.500 ευρώ

Οικογένεια με 2 γονείς και 2 παιδιά με ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ

Μονογονεϊκές οικογένειες με 1 παιδί και ετήσιο εισόδημα 9.000 ευρώ

Μονογονεϊκές οικογένειες με 2 παιδιά και ετήσιο εισόδημα 10.500 ευρώ

 

photo by futuresandoptions.gr

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ VOUCHER

Αυτοματοποιημένη θα είναι η διαδικασία απόκτησης του voucher των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop) από τους μαθητές και φοιτητές. Από τον χρήστη δεν θα απαιτείται ούτε η αποστολή αίτησης καθώς αυτοματοποιημένα θα αφορά μόνο τους δικαιούχους.

Ο ενδιαφερόμενος θα εισέρχεται στην πλατφόρμα εισάγοντας τους κωδικούς του TAXISnet και άμεσα θα γνωρίζει εάν εντάσσεται στους δικαιούχους και αν δικαιούται ή όχι το κουπόνι, το οποίο θα αποτελεί έναν ηλεκτρονικό κωδικό. Εάν το δικαιούται, θα μπορεί είτε να το αποστείλει απευθείας ηλεκτρονικά σε κάποιο e-shop που επιθυμεί να αγοράσει τον εξοπλισμό είτε να το εκτυπώσει και να πραγματοποιήσει την αγορά του από κάποιο φυσικό κατάστημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισόδημα απο Ελευθέρια Επαγγέλματα και υπόδειγμα Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Aναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Σ Π Α - «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»