Επίκαιρα θέματα

- Διόρθωση τ.μ. των ακινήτων 

Σε λειτουργία τέθηκε από 27 Φεβρουαρίου 2020, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για την υποβολή της αίτησης διόρθωσης της επιφάνειας ακινήτων στους Δήμους.

ΑΦΟΡΑ: Ιδιοκτήτες, επικαρπωτές και νομείς πάσης φύσεως ακινήτων εντός σχεδίου ή  κτισμάτων εκτός σχεδίου (νόμιμα ή αυθαίρετα), οι οποίοι:

    · Δεν έχουν δηλώσει το ακίνητό τους στον Δήμο (μη υποβολή αρχικής δήλωσης)
    · Έχουν δηλώσει λιγότερα τετραγωνικά μέτρα από την πραγματική κατάσταση (υποβολή ανακριβούς δήλωσης ή τακτοποίηση κ.λπ.)
Ευκαιρία επανένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία. Λιγότερο από ένα μήνα, έχουν στη διάθεση τους χιλιάδες οφειλέτες προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχασαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων, για να επανενταχθούν σε ρύθμιση. ΕΦΚΑ: Νέες εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Εγκύκλιο με αναλυτικές οδηγίες για τις νέες εισφορές εξέδωσε ο ΕΦΚΑ μετά και την δημοσίευση του νέου ασφαλιστικού νόμου σε ΦΕΚ.


- έως 31/3/20 για τις 120 δόσεις

Ευκαιρία επανένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία. Λιγότερο από ένα μήνα, έχουν στη διάθεση τους χιλιάδες οφειλέτες προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχασαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων, για να επανενταχθούν σε ρύθμιση.



🆘ΠΡΟΣΟΧΗ στις προθεσμίες!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισόδημα απο Ελευθέρια Επαγγέλματα και υπόδειγμα Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Aναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Σ Π Α - «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»