Airbnb: Ασφάλιση ακινήτων και αστικής ευθύνης Ιδιοκτητών & ενοικιαστών. ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΡΑΖΙΩΤΗΣ

          Τρίκαλα 04 Απριλίου 2019

 Airbnb: Ασφάλιση ακινήτων και αστικής ευθύνης Ιδιοκτητών & ενοικιαστών

Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων, μέσω των ψηφιακών - ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb) αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, κύριως σε τουριστικούς προορισμούς. Δημιουργείται έτσι, η ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης, τόσο ως προς το ακίνητο, όσο και ως προς τον ιδιοκτήτη/οικοδεσπότη και των ενοικιαστών.
 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Πρακτορείο μας Ασφάλειες ΒΡΑΖΙΩΤΗΣ (GV INSURANCE) παρέχει, μέσω αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών, ένα ολοκληρωμένο πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα, για την κάλυψη Πυρός & Αστικής Ευθύνης ακινήτων, τέτοιο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω ψηφιακών - ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb).  

Το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη, τόσο το ακίνητο από τους πιθανούς κινδύνους, όσο και την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη/οικοδεσπότη απέναντι στους ενοικιαστές ή τρίτους για σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές στα προσωπικά τους αντικείμενα, που είναι πιθανόν να συμβούν από τη λειτουργία του χώρου και για τις οποίες είναι υπεύθυνος. Το πρόγραμμα προσφέρεται με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, ως προς τις καλύψεις, τους όρους και τα όρια ευθύνης που αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μπορείτε να λάβετε από το Πρακτορείο μας ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΡΑΖΙΩΤΗΣ (GV INSURANCE).
 
Ζητήστε σήμερα κιόλας να λάβετε τη προσφορά μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισόδημα απο Ελευθέρια Επαγγέλματα και υπόδειγμα Ιδιωτικού Συμφωνητικού.

Aναστολή συμβάσεων εργασίας εργαζομένων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Σ Π Α - «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»